TerraCottem videobewerkingsservice

07/10/2020 - 09:49

Sociale media en vooral video marketing blijven in populariteit toenemen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden...

Het aantal internetgebruikers dat wereldwijd video's op sociale media bekijkt is ontzettend hoog. Online marketeers grijpen graag die kans: 90% van hen maakt gebruik van videocontent in hun campagnes.

Enkele cijfers en wist-je-datjes op een rij:

  • De boodschap blijft hangen bij 95 % van de kijkers in vergelijk met slechts 10% bij een geschreven bericht;
  • 88 % van de consument spendeert meer tijd op een webpagina als daar een video op staa;.
  • Posts met video's worden in hun totaliteit méér gedeeld op sociale media, dan alle berichten met enkel tekst en alle berichten met enkel afbeeldingen opgeteld.

Dat brengt ons bij het belang van een social media-marketingstrategie. Social media is niet langer een apart kanaal om aan marketing te doen: het moet een integraal onderdeel zijn van de totale bedrijfsstrategie.

Nog steeds niet overtuigd van hoe belangrijk het is om beeldmateriaal te verzamelen (foto's en/of video) van jouw TerraCottem toepassingen? Lees dan zeker dit artikel over digitale marketing.

Om jouw beeldmateriaal netjes en efficiënt te delen op sociale media, hoeft het alleen maar te worden omgezet in een aantrekkelijke, to-the point video. Het moet een verhaal vertellen. Het goede nieuws is dat er hiervoor geen dure camera nodig is. Dit kan allemaal met je eigen smartphone. En je hoeft zelf ook geen tijd te spenderen aan het bewerken van de ruwe beelden. Dat doet TerraCottem gratis voor jou.

Hieronder staat een korte presentatie met tips en voorbeelden voor het maken van kwaliteitsfoto's en -film. Zo kunnen we snel een TerraCottem video maken voor jouw digitale marketing.

Heb je nog extra vragen over onze GRATIS TerraCottem videobewerkingsservice

Stel jouw vragen hier