De magie van de TerraCottem groeistimulatoren

08/05/2020 - 00:00

Wat maakt TerraCottem uniek? Onze humanitaire en wetenschappelijke achtergrond, de bewezen staat van dienst, de holistische aanpak, het synergetisch effect en ... ons grote "geheim": de groeistimulatoren.

TerraCottem is een effectieve bodemverbeteringstechnologie die bestaat uit een mengsel van meer dan twintig componenten uit verschillende groepen die allemaal op synergetische wijze de groeiprocessen van planten bevorderen.

De groeistimulatoren of biostimulanten spelen een uiterst belangrijke rol in de initiële groeifase van de plant. Ze activeert de celstrekking en celdeling, stimuleert bladontwikkeling en biomassaproductie en bevordert de wortelgroei in de diepte, zelfs in droge omstandigheden.

Het taartdiagram toont het effect op de plantengroei van de 4 afzonderlijke TerraCottem componentgroepen. Wetenschappelijke testen wijzen uit dat een vijfde van alle biomassaproductie toe te schrijven is aan dat synergetisch effect. Bovendien komt een bijna even groot stuk van de plantengroei voort uit slechts 0,25% van de TerraCottem formulering, namelijk de biostimulanten: “het handelsgeheim” van TerraCottem.

Timelapse video - Het effect van de TerraCottem groeistimulatoren op tuinkers: