Nieuws

Lees hier de laatste nieuwsberichten

Ook dit jaar was TerraCottem mede-organisator van de Nationale Grasdag

13/09/2021 - 12:03

De Nationale Grasdag was een groot succes. Onder een stralende zon kwamen meer dan 800 bezoekers naar Mol. Veel volk op onze stand. Deelnemers aan onze TerraCottem proef hadden altijd prijs! Vooral onze voetbal was heel gegeerd 😉 Bedankt voor jullie bezoek en tot volgend jaar!

Devamını oku

In de kijker: Tuinen Karel Martens

In de kijker: Tuinen Karel Martens

30/08/2021 - 00:00

Karel Martens is intussen iets meer dan 4 jaar zelfstandig tuinaanlegger. Van zijn passie maakte hij zijn beroep. Lees je even mee hoe Karel vertelt over de uitdagingen bij een aantal projecten en hoe hij telkens tot een oplossing komt?

Devamını oku

De bodem en zijn acroniemen

28/04/2021 - 00:00

De bodemkunde zit vol acroniemen! We bespreken er 11 in detail in dit blogartikel. Van pH tot pF, van CEC tot HC. Netjes opgelijst, in duidelijke taal uitgelegd en rijkelijk geïllustreerd.

Devamını oku

Gazon aanleggen: de do’s & don’ts op een rij

15/04/2021 - 00:00

Toon me je gazon en ik zeg je wie je bent. Voor veel mensen is hun gazon, het visitekaartje bij uitstek. Als tuinaannemer of tuinman is het jouw taak om die wens waar te maken. Maar we weten allemaal: een groen gazon is hard werken. Niet alleen bij de aanleg maar ook achteraf. Met deze tips hou je je klanten tevreden, ook wanneer jouw job er al opzit. Succes!

Devamını oku

Hou je terrasplanten zonder veel moeite in topconditie

09/04/2021 - 14:56

Daar is de lente, daar is de zon ... Een blik op je terras of balkon en je denkt: tijd voor een opkikker. Maar vóór je halsoverkop naar het tuincentrum snelt, stel je jezelf best een aantal vragen. Welke planten en potten passen er op jouw terras, wanneer ga je planten en hoe pak je dat aan ... ? En de belangrijkste vraag: hoe hou je ze in topconditie? Dit stappenplan helpt je een flink eind op weg.

Devamını oku
Nieuws beslemesine abone olun.

"Een bezoeker in de tuin ziet vaak enkel het resultaat. De tuinier kan zich echter lang de fouten en verliezen herinneren; hij verbeeldt zich ook de tuin binnen 1 jaar en zelfs in een nog schijnbaar onbereikbare toekomst."

- W.S. Merwin

Graag delen we ook jouw TerraCottem ervaringen !

Stuur ons uw verhaal.