TerraCottem gaat in zee met Hermie

02/04/2020 - 00:00

Sinds kort kunt u onze bodemverbeteraar TerraCottem Universal ook online aankopen. Daarvoor sloot TerraCottem een overeenkomst met Hermie, een gevestigde waarde in de online verkoop van al uw tuinproducten. Naast onze eigen professionele verkoop willen wij via dit nieuwe kanaal onze bodemverbeteringstechnologie ook ter beschikking stellen van alle particuliere tuinliefhebbers. Iedereen met groene vingers kan nu genieten van TerraCottem Universal.

Wie is Hermie?

Hermie is een bedrijf gespecialiseerd in alles wat in de moestuin geplant wordt (zaden, tomatenplantjes, saladeplantjes), maar ook allerhande toebehoren (potgronden, meststoffen, bodemverbeteraars, …). Hermie heeft een magazijn (en ophaallocatie) in de Industrielaan 5 te Eeklo, maar staat ook wekelijks - als Hermie P&P - op een 10-tal markten in Oost- en West-Vlaanderen. Eind 2017 werd besloten om naast de seizoensgebonden markten ook verder de weg in te slaan van de internetverkoop, wat resulteerde in Hermie.com: Alles voor uw huis & tuin Online!

Waarom neemt Hermie TerraCottem op in hun gamma?

Aanvankelijk bood Hermie enkel “standaard bodemverbetering” aan zoals perliet, potgrond met standaardvoeding, bentoniet. Als bedrijf gespecialiseerd in de moestuin wou Hermie hun gamma verder uitbreiden, maar ook hoogwaardige kwaliteitsproducten aanbieden. Vandaar de keuze voor de TerraCottem bodemverbeteraars.

De leuze luidt:

  • Werkt iets niet in de moestuin? Gebruik dan TerraCottem = het beste van het beste.
  • Werkt iets niet in de tuin zoals terrasplanten in balkonbakken? Gebruik TerraCottem = het meest veelzijdige product

Welke verpakkingen biedt Hermie.com aan?

Daar Hermie.com zich voornamelijk focust op de particuliere markt, zijn het de kleinere TerraCottem verpakkingen die in de webshop terug te vinden zijn:

  • TerraCottem Universal: 750g
  • TerraCottem Universal: 5kg emmer
  • TerraCottem Universal: 10kg emmer
TerraCottem gaat in zee met Hermie
TerraCottem gaat in zee met Hermie
TerraCottem gaat in zee met Hermie
TerraCottem gaat in zee met Hermie
TerraCottem gaat in zee met Hermie
TerraCottem gaat in zee met Hermie

Onze bodemverbeteringstechnologie is nog slechts 1 muisklik verwijderd

Klik door naar Hermie.com