Winnaars TerraCottem fotowedstrijd 2017

Winnaars TerraCottem fotowedstrijd 2017

05/12/2017 - 00:00

We zijn verheugd om onze 3 winnaars van onze eerste TerraCottem fotowedstrijd te kunnen aankondigen.

Na een zorgvuldige deliberatie kwam onze jury, een extern tweetal uit de marketing wereld, tot dit besluit. Volgens hen waren dit de 3 inzendingen die niet alleen visueel het meeste tot de verbeelding spraken, maar er ook bovenuit staken qua originaliteit en weinig extra duiding behoefden.

  • De 3de plaats is voor Aleš Kurz uit Tsjechië: de aanplanting van grote bomen met TerraCottem Universal binnenin het Florentinum bedrijvencentrum in Praag. Hij mag binnenkort de MicroSD 32Gb memory card in zijn bus verwachten.
  • De 2de plaats is voor Lena Ottevaere uit België, die samen met enkele vriendinnetjes een TerraCottem fruit-, groenten- & kruidentuintje aanplantte. Lena wint de 7”digitale fotokader.
  • En de winnaar van onze hoofdprijs, de GoPro Hero+ camera, is Miroslav Jancák, eveneens uit Tsjechië. Zijn luchtfoto, genomen met een drone, toont het 35x25m bloemenbed in de vorm van het stadhuis van Kadaň. Het ganse bloemenbed werd behandeld met TerraCottem Universal om droogtestress te voorkomen.

Proficiat aan de 3 winnaars en nogmaals vele dank aan de talrijke deelnemers!

De 3de plaats is voor Aleš Kurz uit Tsjechië: de aanplanting van grote bomen met TerraCottem Universal binnenin het Florentinum bedrijvencentrum in Praag.
De 2de plaats is voor Lena Ottevaere uit België, die samen met enkele vriendinnetjes een TerraCottem fruit-, groenten- & kruidentuintje aanplantte.
En de winnaar van onze hoofdprijs, de GoPro Hero+ camera, is Miroslav Jancák, eveneens uit Tsjechië. Zijn luchtfoto, genomen met een drone, toont het 35x25m bloemenbed in de vorm van het stadhuis van Kadaň. Het ganse bloemenbed werd behandeld met TerraCottem Universal om droogtestress te voorkomen.

Onafhankelijk bewezen palmares van méér dan 20 jaar:

Referenties