Istraživanje i razvoj

Tim za istraživanje i razvoj u saradnji sa nezavisnim ustanovama za istraživanje neprestano radi na usavršavanju proizvoda, kako bi svojim klijentima obezbedio da TerraCottem tehnologija oplemenjivača zemljišta ostane vodeća u svetu u toj industriji.

TerraCottem je nastao na Univerzitetu u Gentu (Belgija) iz naučnih istraživanja i istraživanja širom svetskih istraživačkih instituta.

Naravno, naš istraživački i razvojni rad nastavljen je nakon što je originalna formula komercijalizovana 1993. godine i danas je jača nego ikad. Zapravo, u proteklih 25 godina u našem odeljenju za istraživanje i razvoj testirano je preko 550 proizvoda u potrazi za boljim sirovinama za povećanje performansi naših proizvoda, za razvoj novih oplemenjivača zemljišta i za merenje performansi naših proizvoda u odnosu na konkurente, čisto da napomenemo nekoliko aktivnosti.

TerraCottemov istraživački tim konstantno vrši skrining novih proizvoda u cilju poboljšanja peformansi oplemenjivača zemljišta.
Ovi ogledi (bioskrining) se sprovode u belgijskom eksperimentalnom Institutu za ukrasne biljke u Destelbergenu.
Rast biljaka se prati, meri se upotreba vode i td. Svi podaci se statistički analiziraju i pravi se detaljan izveštaj.
Tokom godine stotine proizvoda se istraži.
Naš cilj je da dokažemo i potvrdimo kvalitete naših proizvoda od strane Univerziteta i nezavisnih Laboratorija.
Cilj nam je da potvrdimo i sertifikujemo prednosti našeg proizvoda od strane univerziteta i nezavisnih laboratorija – ogledno polje travnate površine u Happy Golf-u, Waregem (Belgija).
Cilj nam je da potvrdimo i sertifikujemo prednosti našeg proizvoda od strane univerziteta i nezavisnih laboratorija – ogledno polje, cveće na belgijskoj eksperimentalnoj stanici za ukrasne biljke u Destelbergenu.
Cilj nam je da potvrdimo i sertifikujemo prednosti našeg proizvoda od strane univerziteta i nezavisnih laboratorija - master rad na ILVO, Belgija.
Naša tehnička ekspertiza prenosi se preko javnosti putem našeg komercijalnog odeljenja - suorganizacije belgijskog Dana trave.
Naša tehnička ekspertiza prenosi se preko javnosti putem našeg komercijalnog odeljenja - suorganizacije belgijskog Dana trave.
Tehnička pomoć na licu mesta: pre (uzimanja uzoraka), tokom (nadgledanje projekta) i posle završetka projekta (propratno).
U 2018-toj godini, smo proslavili 25-godina uspešnog poslovanja.

Mi imamo stručno osoblje koje može da odgovori na sva Vaša pitanja.

Kontaktirajte nas