Rekulitvacija

Mali procenat primanja sadnica na degradiranim površinama, koje su siromašne sa hranljivim materijama i vodom,povećavа troškove i vreme remedijacije degradiranog zemljišta.

Pošumljavanje životne sredine pomoću TerraCottem Universal-a na Christies Beachu, Noarlunga Dovns, SA, Australija - postrojenje za odlaganje uglja integrisano je u postojeća obalna močvarna područja – 95+% stepen opstanka(2015)Pošumljavanje životne sredine pomoću TerraCottem Universal-a na Christies Beachu, Noarlunga Dovns, SA, Australija - postrojenje za odlaganje uglja integrisano je u postojeća obalna močvarna područja - svih 187.000 autohtonih sadnica posađeno je sa TerraCottem Universal (2014, nekoliko meseci nakon sadnje).Pošumljavanje životne sredine pomoću TerraCottem Universal-a na Christies Beachu, Noarlunga Dovns, SA, Australija - postrojenje za odlaganje uglja integrisano je u postojeća obalna močvarna područja (2013).
Pošumljavanje životne sredine na Christies Beach, Noarlunga Dovns, SA, Australija.
Renoviranje postrojenja za prečišćavanje kanalizacije južno od Adelaidea u Australiji prelazi u žarište biološke raznolikosti: sve biljke su tretirane TerraCottem-om i stopa uspeha procenjuju se na 95%. Odličan posao našeg Aussie tima u saradnji sa LCS Landscapes!
Pročitajte više

Dajte šansu vašim biljkama...

TerraCottem je vodeća tehnologija oplemenjivača zemljišta u svetu, jer omogućava rast biljaka na degradiranom, slanom ili na neki drugi način zanemarenom zemljištu uz povećanu stopu preživlljavanja biljaka, povećni rast i razvoj i smanjenu potrebu za zalivanjem i troškovima održavanja.

Zaštita zemljišta vetrozaštitnim pojasevima
Oko 70% električne energije proizvedene u Srbiji dolazi od uglja. Termoelektrane i kopovi Kostolac su u najvećoj meri pokrenuti od strane uglja ekstrahovanog iz okolnih površina, otvorenih jama.
Čitaj više
TerraCottem Universal aplikacija na projektu prevencije dezertifikacije zelene Azije u Mongoliji.
TerraCottem Universal aplikacija na projektu prevencije dezertifikacije zelene Azije u Mongoliji.
Uspešnost sadnje drveća 97.7% u rekultivaciji rudnika uglja u Vinterslagu, Belgija.
Pošumljavanje sa TerraCottem Universal-om na degradiranom zemljištu rudnika uglja,Caucasia, Kolumbija.
Pošumljavanje životne sredine sa TerraCottem Universal-om rudnika zlata na otvorenom, Kavkaz, Kolumbija - 1 mesec nakon sadnje.
Rekultivacija kamenoloma sa TerraCottem Universal-om u Penrith Lake, Australija.
Projekat "Zelena nada" blizu Niou, Burkina Faso.
Rekultivacija sa TerraCottem Universal-om, Nusa Penida, Bali, Indonesia.
Rekultivacija sa TerraCottem Universal-om, Mongolija.
Rekultivacija sa TerraCottem Universal-om, Mongolija.
Plantaže bio mase za gorivo sa TerraCottem Universal-om na devastiranom zemljištu, tretiranom sa otpadnim vodama, Suec, Egipat.
Rekultivacija sa TerraCottem Universal-om, Madagaskar.

Postignite dobar rast biljaka u svom projektu zaštite životne sredine, budite i vi uspešni.

Kontaktirajte nas